scooter_linkPiese Drujbe

Politica de Returnare

 

   Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la noi.

   Cumparatorul trebuie sa transmita catre noi intentia de returnare, completand formularul din pagina de CONTACT.

   Ne rezervam dreptul de a verifica produsele returnate.

   Inainte de expirarea termenului de returnare , conform art 13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014,  cumparatorul are dreptul sa returneze produsul / produsele.

   Cheltuielile de returnare sunt suportate de cumparator.

   Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit , fara urme de uzura si sa fie in perfecta stare de curatenie. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire, murdarie sau interventii neautorizate etc.  ''sa fie asa cum ati primit''

   Cumparatorul  trimite produsul / produsele catre vanzator 

         
“FARA RAMBURS”   atentie   FARA RAMBURS

  Doar cu POSTA ROMANA

   Adresa de retur 1 : Betto Parts - Oficiul postal 1, loc. Giurgiu, jud. Giurgiu   Dupa primirea si verificarea produselor vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 zile de la data receptionarii conform legii.
   Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 cumparatorul trebuie sa instiinteze vanzatorul ''in scris'' completand formularul din pagina de CONTACT.